Konzervujeme zeleninu a mäso

Podrobná bibliografia
Hlavní autori: PEKAČEV, Nikola Georgijev (Autor), Pekačev, Nikola Georgijev, Strandžev, Alexander Ivanov, Marinov, Marin Christov, Colovová, Margarita Minčeva, Kaščák, Ján (Prekladateľ), Šikuda, Fedor
Ďalší autori: Belický, Karol (Knižný grafik), Lučanský, Ján
Médium: Kniha
Jazyk:slovenčina
bulharčina
Vydavateľské údaje: Bratislava Alfa 1977
Vydanie:2., vyd
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
Téma:
Umiestnenie:
Obecná knižnica Štítnik
Mestská knižnica Hriňová
Obecná knižnica Sedlice
Mestská knižnica Bytča
Mestská knižnica Sliač
Obecná knižnica Raslavice
Počet nájdených lokácií: 6 ...