Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Brillat-Savarin, Jean-Anthelme (Autor)
Ďalší autori: Gálová, Mária Marta (Zostavovateľ, kompilátor), Mallá, Alexandra (Prekladateľ), Vantuch, Anton (adc), Blažo, Pavol (Knižný grafik), Moravčík, Štefan 1943- (Jiná role)
Médium: Kniha
Jazyk:slovenčina
francúzština
Vydavateľské údaje: Bratislava Tatran 1987
Vydanie:1. vyd
Edícia:Svetová tvorba Zv. 185.
Téma:
Umiestnenie:
Mestská knižnica Šahy
Mestská knižnica Veľké Kapušany
Mestská knižnica Krupina
Obecná knižnica Teplička nad Váhom
Mestská knižnica Tornaľa
Obecná knižnica Štítnik
Mestská knižnica Spišské Podhradie
Obecná knižnica Kotešová
Obecná knižnica Štiavnik
Obecná knižnica Valaliky
Mestská knižnica Bytča
Mestská knižnica Hriňová
Mestská knižnica Rajec
Mestská knižnica Sliač
Počet nájdených lokácií: 14 ...