Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom
| Hlavný autor: | |
|---|---|
| Ďalší autori: | , , , , |
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | slovenčina francúzština |
| Vydavateľské údaje: |
Bratislava
Tatran
1987
|
| Vydanie: | 1. vyd |
| Edícia: | Svetová tvorba
Zv. 185. |
| Téma: | |
| Umiestnenie: |
Mestská knižnica Šahy Mestská knižnica Veľké Kapušany Mestská knižnica Krupina Obecná knižnica Teplička nad Váhom Mestská knižnica Tornaľa Obecná knižnica Štítnik Mestská knižnica Spišské Podhradie Obecná knižnica Kotešová Obecná knižnica Štiavnik Obecná knižnica Valaliky Mestská knižnica Bytča Mestská knižnica Hriňová Mestská knižnica Rajec Mestská knižnica Sliač |
