Máte chuť na mäso?: Špeciality z mäsa

Do rúk našich čitateľov sa dostáva špecializovaná kuchárska kniha, zameraná na kuchynskú úpravu mäsa jatočných zvierat, zveriny, hydiny a rýb. Je určená najširšiemu okruhu čitateľov. Spôsobom podania sa autori usilujú priblížiť umenie kuchynskej úpravy mäsa prakticky každému, kto sa podujme na prípr...

Celý popis

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Brhlík, Eduard (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:slovenština
Vydáno: Martin Osveta 1980
Vydání:3. vyd
Edice:Technológia prípravy pokrmov
Témata:
Umístění:
MKDETVA
MASK2SAHY
MASK2MKTO
MKHRINOVA
MASK2OKHNH
MASK2OKMA
MASK2OKMI
MASK2OKRS
MASK2OKSE
MKBYTCA
MKRAJEC
MKSLIAC
Počet nájdených lokácií: 12 ...