Máte chuť na mäso?: Špeciality z mäsa
Do rúk našich čitateľov sa dostáva špecializovaná kuchárska kniha, zameraná na kuchynskú úpravu mäsa jatočných zvierat, zveriny, hydiny a rýb. Je určená najširšiemu okruhu čitateľov. Spôsobom podania sa autori usilujú priblížiť umenie kuchynskej úpravy mäsa prakticky každému, kto sa podujme na prípr...
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | slovenština |
| Vydáno: |
Martin
Osveta
1980
|
| Vydání: | 3. vyd |
| Edice: | Technológia prípravy pokrmov
|
| Témata: | |
| Umístění: |
MKDETVA MASK2SAHY MASK2MKTO MKHRINOVA MASK2OKHNH MASK2OKMA MASK2OKMI MASK2OKRS MASK2OKSE MKBYTCA MKRAJEC MKSLIAC |
