Máte chuť na mäso?: Špeciality z mäsa
Do rúk našich čitateľov sa dostáva špecializovaná kuchárska kniha, zameraná na kuchynskú úpravu mäsa jatočných zvierat, zveriny, hydiny a rýb. Je určená najširšiemu okruhu čitateľov. Spôsobom podania sa autori usilujú priblížiť umenie kuchynskej úpravy mäsa prakticky každému, kto sa podujme na prípr...
| Hlavný autor: | |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | slovenčina |
| Vydavateľské údaje: |
Martin
Osveta
1980
|
| Vydanie: | 3. vyd |
| Edícia: | Technológia prípravy pokrmov
|
| Téma: | |
| Umiestnenie: |
Mestská knižnica K.A. Medveckého Detva Mestská knižnica Šahy Mestská knižnica Tornaľa Mestská knižnica Hriňová Obecná knižnica Hliník nad Hronom Obecná knižnica Makov Obecná knižnica Michalová Obecná knižnica Raslavice Obecná knižnica Sedlice Mestská knižnica Bytča Mestská knižnica Rajec Mestská knižnica Sliač |
