Máte chuť na mäso?: Špeciality z mäsa

Do rúk našich čitateľov sa dostáva špecializovaná kuchárska kniha, zameraná na kuchynskú úpravu mäsa jatočných zvierat, zveriny, hydiny a rýb. Je určená najširšiemu okruhu čitateľov. Spôsobom podania sa autori usilujú priblížiť umenie kuchynskej úpravy mäsa prakticky každému, kto sa podujme na prípr...

Celý popis

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Brhlík, Eduard (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:slovenčina
Vydavateľské údaje: Martin Osveta 1980
Vydanie:3. vyd
Edícia:Technológia prípravy pokrmov
Téma:
Umiestnenie:
Mestská knižnica K.A. Medveckého Detva
Mestská knižnica Šahy
Mestská knižnica Tornaľa
Mestská knižnica Hriňová
Obecná knižnica Hliník nad Hronom
Obecná knižnica Makov
Obecná knižnica Michalová
Obecná knižnica Raslavice
Obecná knižnica Sedlice
Mestská knižnica Bytča
Mestská knižnica Rajec
Mestská knižnica Sliač
Počet nájdených lokácií: 12 ...