BRILLAT-SAVARIN, J. A; GÁLOVÁ, M; MORAVČÍK, Š. 1987. Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení: Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom. 1. vyd. Bratislava: Tatran.
Citace podle APA (7th ed.)Brillat-Savarin, J. A., Gálová, M., & Moravčík, Š. (1987). Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení: Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom (1. vyd.). Tatran.
Citace podle Chicago (17th ed.)Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Mária Gálová, a Štefan Moravčík. Fyziológia Chuti Alebo Úvahy O Gastronomickom Umení: Dielo Teoretické, Historické a Súčasné, Venované Parížskym Gastronómom. 1. vyd. Bratislava: Tatran, 1987.
Citace podle MLA (9th ed.)Brillat-Savarin, Jean Anthelme, et al. Fyziológia Chuti Alebo Úvahy O Gastronomickom Umení: Dielo Teoretické, Historické a Súčasné, Venované Parížskym Gastronómom. 1. vyd. Tatran, 1987.
