Netradičné múčniky: Diabetické, celiatické, nízkokalorické a iné sladkosti pre zdravé maškrtenie
V každej domácnosti, najmä tam, kde sú deti, sa pečú koláče alebo sa varia múčne jedlá raz či viackrát do týždňa. Autorka rozmýšľala, ako pripraviť tieto jedlá zdravšie, podľa zásad racionálnej alebo liečebnej výživy. Začala múkou - základom koláčov a múčnych jedál. Skúšala v tradičných receptoch na...
| Hlavný autor: | |
|---|---|
| Ďalší autori: | , |
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | slovenčina |
| Vydavateľské údaje: |
Žilina
Knižné centrum
2000
|
| Vydanie: | 1. vyd |
| Edícia: | Dobrá kuchyňa
|
| Téma: | |
| Umiestnenie: |
Mestská knižnica K.A. Medveckého Detva Obecná knižnica Štítnik Mestská knižnica Hriňová Mestská knižnica Krupina |



