Houby v kuchyních světa

Huby - plody lesa a lúk, podivuhodné a zvláštne - sú v českej kuchyni doma už oddávna. Obľúbeným koníčkom pre mnohých pracujúcich sa však stali až v posledných rokoch - a to ako ich hľadanie a zbieranie, tak i ich gastronomická úprava. Autor tejto knihy je chemik a milovník húb. Celý svoj čas venuje...

Celý popis

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Baier, Jiří: 1937- (Autor)
Ďalší autori: Smotlach, Miroslav (Ilustrátor), Winter-Neprakta, Jiří: 1924-2011 (Fotograf), Janský, Jiří (Knižný grafik), Strouhalová, Jaroslava (Udělovatel povolení)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydavateľské údaje: Praha Práce 1981
Vydanie:1. vyd
Edícia:Astra
Téma:
Umiestnenie:
Mestská knižnica K.A. Medveckého Detva