Chémia potravín

Učebnica poskytuje študentom komplexný prehľad súčasných poznatkov o chemickom zložení potravinových surovín a potravín, o ich biochemických a mikrobiologických vlastnostiach, ako aj o významných chemických reakciách, ktoré prebiehajú v potravinových surovinách a potravinách počas ich skladovania al...

Celý popis

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Vollmannová, Alena, 1959- (Autor), Musilová, Janette, 1965-, Urminská, Dana, 1963-, Bajčan, Daniel, 1976-, Bobková, Alica, 1973-, Bojňanská, Tatiana, 1962-, Lidiková, Judita, 1970-, Čanigová, Margita, 1957-, Kročko, Miroslav, 1981-, Mašková, Zuzana, 1982-, Mendelová, Andrea, 1973-, Stanovič, Radovan, 1971-, Szabová, Eva, 1954-, Tančinová, Dana, 1966-, Tóth, Tomáš, 1973-
Médium: Kniha
Jazyk:slovenština
Vydáno: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2022
Vydání:Vydanie druhé upravené
Témata:
Umístění:
NCZISLLK