Mikrobiológia v gastronómii

Vysokoškolská učebnica sa venuje charakteristike hlavných skupín mikroorganizmov úzko sa spájajúcich s potravinami, ako sú vírusy, baktérie, mikroskopické vláknité huby, kvasinky, ale čiastočne aj siniciam, riasam a prvokom, ktoré majú v oblasti potravín a prípravy pokrmov tiež určitý význam. Mikroo...

Celý popis

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Maková, Jana 1967- (Autor), Barboráková, Zuzana, 1983-, Javoreková, Soňa 1963-, Medo, Juraj, 1981-
Další autoři: Čanigová, Margita, 1957- (Recenzent), Buňková, Leona, 1974- (Autor obálky), Šmehilová, Tatiana, 1967-
Médium: Kniha
Jazyk:slovenština
Vydáno: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2023
Témata:
Umístění:
NCZISLLK