Mikrobiológia v gastronómii

Vysokoškolská učebnica sa venuje charakteristike hlavných skupín mikroorganizmov úzko sa spájajúcich s potravinami, ako sú vírusy, baktérie, mikroskopické vláknité huby, kvasinky, ale čiastočne aj siniciam, riasam a prvokom, ktoré majú v oblasti potravín a prípravy pokrmov tiež určitý význam. Mikroo...

Celý popis

Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Maková, Jana 1967- (Autor), Barboráková, Zuzana, 1983-, Javoreková, Soňa 1963-, Medo, Juraj, 1981-
Ďalší autori: Čanigová, Margita, 1957- (Recenzent), Buňková, Leona, 1974- (Autor obálky), Šmehilová, Tatiana, 1967-
Médium: Kniha
Jazyk:slovenčina
Vydavateľské údaje: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2023
Téma:
Umiestnenie:
Slovenská lekárska knižnica